Pentru că avem multe de spus!

.

Nu vă lăsați păcăliți, iarna se apropie! Salco este pregătit să intervină pe străzile din municipiu


Vremea de afară ne duce cu gândul la vară, iar multele grade din termometre nu se lasă doborâte așa ușor.

Chiar și așa, fără doar și poate iarna va veni peste puțin timp, iar pregătirile sunt în toi în acest sens și la Făgăraș. Autorităţile au pregătit utilajele de deszăpezire şi stocurile de sare. Se fac ultimele probe în aşteptarea ninsorii. Lamele şi sărărițele sunt pregătite să intervină.

dragos barsaNu putem spune că suntem pregătiți 100%, putem fi luați oricând prin surprindere de zăpadă. Dar, din punct de vedere al materialelor antiderapante, Salco este pregătit. Avem 18 tone de clorură de calciu și ne pregătim cu 130 tone de sare și 8 tone de nisip. Utilajele pe care societatea le are sunt aceleași, pregătite, pe cât de poate, de sezonul rece“, ne-a declarat directorul Salco Serv, Dragoș Bârsă.

Acesta nu este mulțumit de parcul auto al societății făgărășene de salubrizare.

„Utilajele sunt foarte uzate. De acum doi ani de când am venit la conducerea societății am crezut că nu vor face față cererii. Toate utilajele societăţii au fost second hand încă de când au fost cumpărate şi au trecut ani buni şi de la momentul cumpărării“, ne-a mai spus Dragoș Bârsă.

Directorul societății speră  că se vor găsi bani de la bugetul local pentru a înlocui aceste utilaje.

deszapezirePe durata sezonului rece şi cetăţenii vor trebui să se implice efectiv şi să îndepărteze zăpada şi poleiul ce se va depune pe trotuarele din faţa caselor şi blocurilor. De asemenea, cei care deţin autovehicule vor fi obligaţi să respecte locurile de parcare şi să nu staţioneze pe căile de acces, tocmai pentru a nu îngreuna intervenţia utilajelor de deszăpezire.

foto: arhivă

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.