Pentru că avem multe de spus!

.

O femeie cu 4 copii din Comăna de Sus, salvată de emisunea Visuri la cheie


O tânără din Comana de Sus a fost protagonista unui episod al emisiunii Visuri la cheie de pe postul ProTv. Destinul său crunt (abandonată de soţ, creşte singură 4 fete) a fost salvat după ce a fost selectată pentru acest proiect televizat.

Se numeşte Cristina Neghină şi are 30 de ani. Soţul i-a dat cea mai grea lovitură când a decis într-o bună zi să o părăsească. Pe ea şi pe cele 4 fete ale lor! Cristina a rămas singură să îşi crească fetele şi s-a confruntat cu cele mai mari lipsuri. Locuiau toate cinci într-o singură cameră dintr-o casă neterminată.

Copilele au între 14 şi 3 ani: Paula (14 ani), Iulia (12 ani), Petria (4 ani) și Sofia (3 ani).

După ce a fost abandonată de bărbat, femeia nu a mai putut să facă nimic la casa pe care şi-o dorea pentru fetele sale. Locuinţa a rămas neterminată, la stadiul de cărămidă.

„Ne-a abandonat în Ajunul Crăciunului, n-aveam mâncare, n-aveam absolut nimic în casă. Ne-a lăsat vai și amar de capul nostru”, a spus tânăra în emisiunea Visuri la cheie.

Echipa emisiunii Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu i-au făcut tinerei o surpriză uriaşă. Emisiunea s-a difuzat pe Pro Tv miercuri, 18 septembrie.

aşa arăta casa înainte

 

aşa arată casa acum

,,N-am putut să îmi stăpânesc emoţiile şi sentimentul de fericire! Am fost ca un copil, simţeam că nu mai am putere să merg, simţeam că mi se face rău”, a declarat Cristina despre momentul în care a văzut cum arată casa ei, transformată radical. Înainte de a intra să îşi vadă noua locuinţă, femeia a cerut nişte apă, atât de puternic a fost impactul vizual.

De cum au păşit în curtea casei renovate, Cristina şi fetele ei au descoperit un gazon verde, un stejar plantat, alei din piatră cubică, un mic spaţiu amenajat pentru băutul cafelei. Cât despre interiorul casei, acesta li s-a părut a fi de vis: camere ca din reviste, laptop-uri şi jucării pentru fete, o baie superbă şi centrală termică pentru a nu mai tremura de frig, aşa cum au păţit de multe ori până acum. Tânăra a povestit că iarna îşi ţinea copilele mai mult pe la spital.

Vedeţi AICI (click) momentele pline de emoţie în care Cristina Negină şi fetele sale îşi descoperă noua locuinţă.

 

Povestea Cristinei a fost a doua dintr-un nou sezon din emisunea Visuri la cheie.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.