Oră de ZUMBA joi, în fața Casei de Cultură


zumbaSăptămâna Mobilității la Făgăraș întrunește o sumenedei de activități, cele mai multe în aer liber, pentru a stimula mersul pe jos, pe bicicletă, cu transportul în comun, gimnastica, sportul, în general.

Joi, 20 septembrie, pe strada închisă în această săptămână circulației rutiere, de la ora 10.30, antrenorul de fitness Adrian Manea vă așteaptă la o oră de… ZUMBA.

„Făgărășenii sunt așteptați joi, la ora 10.15 în fața Casei de Cultură pentru a participa la Zumba pe strada pietonală.

Coordonator este instructorul de fitness Adrian Manea“, ne-a spus consilierul Dacia Săpătoru, Compartimentul Energetic din cadrul Primăriei Făgăraș.

De asemenea, tot joipe aleea de legătură dintre strada Dr. I Șenchea și str. 1 Decembrie 1918, gangul de lângă autobaza Codreanu, ora 11.00 – Schimbă idei pe tema mobilității! Invitație la promovarea mobilității sustenabile a navetiștilor. Descoperă străzi scurte, de parcurs alături de „generatia multimodală”!; Aleea Meșteșugarilor-str. M. Viteazu, ora 13.00 – Învinge teama de înălțime! O altfel de educație fizică, o altfel de mișcare. Descoperă atelierul de jonglerie, atelierul de acrobație, atelierul de gimnastică aeriană și sportul OINA; Curtea Colegiului „Aurel Vijoli”, ora 13.00 – Sănătate pe 2 roti! Concurs de biciclete!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.