Schimbări în comitetul director al CSM Făgăraș. „Am acceptat această funcție pentru a mă ocupa exclusiv de fotbal!“


fotbalAleșii locali, întruniți marți, 17 septembrie, în cadrul unei ședințe extraordinare, l-au votat președinte al CSM Făgăraș, pentru un nou mandat, pe actualul președinte, Marius Gruia.

O schimbare a fost, însă, la Comitetul Director al CSM, acolo unde un membru și-a dat demisia, Lucian Fielk, aleșii fiind nevoiți în a alege un nou membru. Propunerile au fost Gheorghe Puiuleț – propunere venită din partea ALDE, Lucian Fielk – propunere venită din partea PSD, și Gherghe Alexandru.

alexandru-ghergheÎn uma votului secret, cele mai multe voturi le-a întrunit Alexandru Gherghe.

Acesta, alături de Mateiaș Florin, Ramba Lucian, Solomon Marius, Fleșariu Flavius formează noul Comitet Director al CSM Făgăraș.

Alexandru Gherghe ne-a mărturisit că a acceptat această funcție pentru a se putea ocupa exclusiv de fotbal! Mai ales că joi, 20 septembrie, actuala echipă de fotbal CSM Făgăraș va juca finala Cupei României – zona Făgăraș, rivală fiind Transilvania Felmer.

Am acceptat propunerea de a face aprte din comitetul director al CSM Făgăraș pentru a mă ocupa exclusiv de fotbal. Fotbalul, la nivel de Făgăraș, este la pământ în momentul de față! Am un proiect care se întinde pe mai mulți ani, pornim de jos, de la Liga a V-a. Deja suntem în finala Cupei României – zona Făgăraș, iar joi vom juca cu Transilvania Felmer. Avem obiectiv ca să câștigăm partida, bineînțeles!“, ne-a mărturisit Alexandru Gherghe.

Acesta are o experiență în fotbal de peste 40 de ani, iar de 7 ani este și oficial al FRF.

Lângă mine am și un grup de persoane, foști jucători de Liga a III-a și tineri fotbaliști care vor forma următoarea echipă de seniori a Făgărașului. Toți cei implicați în acest proiect, la acest moment, nu sunt plătiți, trebuie spus acest lucru. Bugetul CSM pe care îl avem la dispoziție îl folosim pentru organizarea jocului de acasă, barem arbitraj, barem observare, cheltuieli transport arbitri, asistența medicală, cheltuieli de deplasare. Niciun alt ban nu se cheltuie din bugetul CSM pentru echipa de fotbal în acest moment“, ne-a mai spus Alexandru Gherghe.

Acesta invită toți făgărășeni, iubitori de fotbal și nu numai, să se alăture echipei de fotbal a Făgărașului – CSM Făgăraș, la finala Cupei României – zona Făgăraș, ce va avea loc joi, 20 septembrie, de la ora 16.30, pe Stadionul Park Arena, împotriva celor de la Transilvania Felmer.

(Alina ROMAN)
2 thoughts on “Schimbări în comitetul director al CSM Făgăraș. „Am acceptat această funcție pentru a mă ocupa exclusiv de fotbal!“

 1. Claudiu

  Ați pus lupul paznic la oi! Sandelu e numai pe pradă! Ați uitat de Cetatea Făgăraș etc! Nu ați găsit un făgărășean capabil? ați adus un venetic?!!! Rușine!

  Reply
 2. Nicușor

  “La acest moment nu sunt plătiți’
  De mâine da! Acest individ ne crede prosti?!! Jucătorii se lauda prin oraș că au venit la ” bine”! A ajuns Făgărașul să facă performanță la liga a 5 a :)))) Bravo!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.