Ordin de protecție pentru un bărbat din Ucea de Sus. S-a îmbătat și și-a agresat concubina


Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pe care l-au întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

Astfel, din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 26 martie 2023, un tânăr, în vârsta de 22 de ani, domiciliat în localitatea Ucea de Sus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a agresat fizic concubina iar, în același timp, i-a adresat amenințări.

Față de sesizarea primită, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, situație în care au constatat că au fost îndeplinite condițiile de legalitate pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu.

 După emiterea ordinului, față de persoana violentă a fost dispusă măsura evacuării din locuință. De asemenea, bărbatului i-au fost aduse la cunoștință și celelalte obligații impuse prin actul emis. Verificările sunt continuate la acest moment de către polițiști, sub coordonarea procurorului desemnat, urmând a se dispune soluția legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.