Pentru că avem multe de spus!

.

Ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din Șinca


  • La data de 06 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din localitatea Șinca, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, creându-i acesteia o stare de temere. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.