Pentru prima dată, în orașul Victoria se vor monta limitatoare de viteză


Comisia de circulație a orașului Victoria s-a întrunit săptămâna trecută pentru a decide montarea de limitatoare de viteză pe anumite străzi din oraș. Până acum, în Victoria nu au existat asemenea limitatoare, dar traficul tot mai pronunțat și excesul unor șoferi care circulă cu viteză prin localitate au condus în cele din urmă la asta.

Comisia de circulație este alcătuită din primarul Gheorghe Cristian, viceprimarul Cristina Bratu, consilierii locali Traian Tabacu și Daniel Stanea, doi funcționari publici din cadrul Primăriei Victoria și Marius Sirițeanu de la Poliția orașului Victoria.

Membrii comisiei au decis în favoarea montării limitatoarelor.

,,Am avut o întâlnire pe această temă, care s-a derulat joi, 9 iulie. S-a decis să se monteze aceste limitatoare, în special înainte de trecerile de pietoni, dar nu în mod exclusiv. De exemplu, se vor monta și la unele intrări în oraș, cum ar fi intrarea dinspre Viștea, unde oamenii vin cu viteză. Cu titlu de exemplu, vor mai fi montate pe străzile Mihai Eminescu, Chimiștilor, 1 Decembrie, Aleea Uzinei etc.  S-au luat în calcul străzile pe care se află școli sau pe care se circulă cu viteză. Pot să vă mai spun că nu este o decizie luată în grabă, au fost cereri de la cetățeni în acest sens de-a lungul timpului, iar noi am mai discutat această chestiune și anul trecut. De asemenea, se vor revopsi marcajele rutiere și trecerile de pietoni”, a declarat consilierul local Traian Tabacu.

Dispozitivele de limitare a vitezei sunt cauciucate și bombate. Acestea se ridică iarna de pe carosabil, pentru ca străzile să poată fi deszăpezite cu lamele utilajelor.
 
One thought on “Pentru prima dată, în orașul Victoria se vor monta limitatoare de viteză

  1. constantin ionescu

    Daca politia ar sta in strada sa vegheze traficul,nu s-ar intampla nici un eveniment rutier.Dar este mai bune in birou la o tuiculita!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.