Laboratoare din județul Brașov în care puteți face testul pentru Covid-19


  • După ce autoritățile din Grecia au anunțat că nu se mai poate intra în țara lor  fără un test negativ pentru Covid-19, Ministerul Sănătății a publicat lista centrelor acreditate pentru efectuarea testelor PCR

În județul Brașov vă sunt recomandate următoarele laboratoare care sunt incluse în Ordinul nr. 377/ 2017 actualizat, ca laboratoare acreditate, care au puncte de lucru/de recoltare:

  • Centrul Medical Unirea – Regina Maria
  • S.C. Policlinica Diagnistic Rapid S.A. – Medlife
  • Synevo România
  • Teo Health SA – Spitalul Sf. Constantin Brașov.

Pentru a evita aglomerația de la punctele de recoltare, sunteți rugați să sunați în prealabil la laboratoare pentru programare.
Laboratarele spitalelor Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, Spitalul Clinic Județean de Urgență BRașov, care sunt incluse în PN, sunt destinate prelucrării cu prioritate a testelor pentru persoanele simptomatice, precum și a celor asimptomatice din Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), actualizată.

Testele sunt necesare începând cu 15 iulie, ora 06.00. Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective, potrivit MAE.

Testele trebuie să nu fie mai vechi de 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.