Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 200 de voluntari din Făgăraș au participat la campania de curățenie „Let’s Do It!“


lets do it copii15 septembrie a fost Zi de Curățenie Națională în România. Românii şi-au pus mănuşile, au luat saci şi au participat la “Let`s Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strânge deşeurile din arealele naturale.

lets do it gunoiÎncă de la primele ore ale dimineţii, sute de voluntari au venit la punctele de înregistrare, iar acţiunea s-a încheiat în jurul orei 15:00, când partenerii de la salubritate au început colectarea sacilor în vederea valorificării resurselor.

lets do it aduna gunoiȘi la nivel de Făgăraș au fost angrenați voluntari pentru a face curățenie în mai multe zone din municipiu. Cei mai mulți au fost, însă, elevi de la școlile făgărășene, care au dorit să și transmită un mesaj pentru cei ce aruncă: „Deșeurile se aruncă la coșul de gunoi!“.

lets do it ajutor socialTinerii au fost prezenți în Parcul Regina Maria, la digul de la Olt. Au fost ajutați și de angajați al SEGA și ai S.C. Salco. De asemenea, și cadrele militare de la Centrul de Instruire și Vânători de Munte Făgăraș au fost prezente la acțiune.

lets do it militariPrezente la acțiunea de curățenie au fost și persoane din Făgăraș care beneficiază de ajutorul minim garantat (ajutor social). Acestea au făcut curat în zonele Combinat și Galați.

Astfel, în total au fost strânși 260 de saci – colectare selectivă, 8 m3 moloz, 30 m3 gunoi amestecat. Voluntari au fost 220 care au răspuns „Prezent“ la acțiunea de curățenie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.