Piesa de teatru „Aladin și lampa fermecată“ se joacă cu CASA ÎNCHISĂ!


 

aladinSurpriză neașteptată pentru reprezentanții Casei Municipale de Cultură: cele 800 de locuri puse la bătaie pentru cele două reprezentații ale piesei de teatru „Aladin și lampa fermecată“ au fost ocupate!

Nu ne-am așteptat ca toate locurile să fie ocupate penetru piesa de teatru „Aladin și lampa fermecată“. Ne bucurăm nespus pentru că vor fi prezenți atât de mulți copilași la cele două reprezentații ale piesei de teatru, dar în același timp ne pare și rău că se va juca cu casa închisă. Îi așteptăm, totuși, pe copilași la toate celelalte activități care vor avea loc cu ocazia Zilei de 1 iunie“, ne-a declarat Diana Gribincea, directorul Casei Municipale de Cultură.

Piesa de teatru „Aladin și lampa fermecată“ va avea loc duminică, 3 iunie, de la ora 15.00 și 16.30 cu Teatrul Bacovia din Bacău. Accesul la piesele de teatru se face pe bază de invitații care au putut fi procurate de la secretariatul instituției de cultură.

Nu uitați, de vineri, 1 iunie și până duminică, micuții vor avea parte de multă distracție și voie bună la Făgăraș. Astfel, vineri, 1 iunie, de la ora 15.00 în fața Casei de Cultură toți copilașii sunt invitați la ateliere de creație, pictură pe față, iar de la 17.00 la spectacolul BUCURIA COPIILOR care va avea loc în sala mare a Casei de Cultură. Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 9.00 va avea loc cea de-a 5-a ediție a concursului de alergări pentru copii înscriși în clasele 0 – 12 ”Campion pentru sănătate” care se va desfășura lângă Cetatea Făgăraș. Duminică, de la ora 15.00 în fața Casei de Cultură toți copilașii sunt invitați la ateliere de creație, pictură pe față. Iar în parcarea din fosta piață veche îi vor aștepta pe sărbătoriți un adevărat parc de distracții!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.