Pentru că avem multe de spus!

.

A apărut filmarea cu accidentul din Dridif. Cine este de vină?


accident dridif 4Inițial, polițiștii au spus că de vină ar fi fost șoferul autoturismului care venea dinspre Sibiu, întrucât s-a angajat într-o depășire neregulamentară, într-un loc cu linie continuă și unde era și semnul Depășirea Interzisă.

Ulterior, în urma imaginilor apărute cu momentul impactului, oamenii legii au declarat că le vizionează și doar apoi vor da verdictul: Cine este de vină pentru producerea accidentului!

Așa cum am informat și de dimineață, din primele date obținute de colegi după producerea accidentului dintre Beclean și Dridif, a avut loc o depășire în zona de acțiune a indicatorului Depășirea interzisă și a marcajului longitudinal continuu. Colegii au efectuat măsurători la locul producerii accidentului, au fost audiați martori și s-au ridicat imagini de pe o cameră video montată pe un autoturism, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. La finalizarea acestora se va face propunere corespunzătoare în dosar“, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Brașov, Ganriela Dinu.

Despre accident AICI și AICI

Video îl puteți vedea AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *