Pentru că avem multe de spus!

.

Pietonul ar fi traversat strada prin loc nepermis


accident fagaras1Potrivit polițiștilor, femeia care a fost rănită în urmă cu puțin timp pe strada 1 Decembrie de un motociclist ar fi traversat strada prin loc nepermis.

„O femeie de 29 de ani a fost lovită de o motocicletă după ce, din primele date, ar fi traversat strada prin loc nepermis. Atât pietonul cât și motociclistul au fost transportați la Spitalul „Dr. Aurel Tulbure“ și sunt conștienți. Colegii sunt la fața locului“, ne-a informat Marin Ionuț, purtătorul de vucânt al IPJ Brașov.
3 thoughts on “Pietonul ar fi traversat strada prin loc nepermis

 1. Valentin

  Pe strada sunt la orice ora tot felul de „nervosi” care isi tureaza motoarele, fie pe doua, fie pe patru roti. Ii auzi accelerand mereu dinspre liceu spre liniile de tren.

  Reply
 2. Silviu Streza

  Gargara ieftina. Toata lumea traverseaza pe acolo pe la Iosu. Problema e ca 1 Decembrie este pista de viteza pentru bizonii motociclisti si nimeni nu face nimic ca sa nu-i deranjeze cumva din motoreala lor.

  Reply
 3. Adrian C.

  Locuiesc in zona, si tot timpul ii aud pe tinerii teribilisti cu motociclete sau masini turandu-si motoarele pe 1 Decembrie. Chiar ma intrebam, cand va fi un accident? Parea inevitabil. Sper ca acesti teribilisti sa ajunga la politie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.