Pentru că avem multe de spus!

.

Primăria a început acțiunea de strângere a câinilor fără stăpân în Făgăraș


cainiA început acțiunea de ecarisaj a câinilor fără stăpân în Făgăraș. Încă de luni mai multe patrupede au fost luate de pe străzile municipiului.

Asta după ce Consiliul Local a votat, la ultima ședință, aderarea municipiului, alături de alte 12 localități din județ, la Asociația Direcția pentru Monitorizarea și Protecția animalelor.

Am început acțiunea de strângere a câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Făgăraș. Conform HCL, noi am intrat într-o asociație, care are în subordine un serviciu de ecarisaj. După ce am făcut toate demersurile, plățile, de ieri dimineață angajații serviciului au venit și au adunat câinii comunitari de pe raza municipiului Făgăraș“, ne-a explicat primarul Gheorghe Sucaciu.

Câinii strânși vor fi transportați la un adăpost din Codlea.

primar fagarasÎn ultimele luni am avut un parteneriat cu Georgiana Neagu. Parteneriatul a durat 8 luni, dar doar acei câini bolnavi, agresivi erau strânși. Sau dacă exista vreo solicitare , reclamație, în acest sens. Acest serviciu de ecarisaj are un adăpost modern la Codlea, acolo vor duce câinii din oraș“, ne-a mai explicat primarul Sucaciu.

Din această Asociație mai fac parte Ghimbav, Codlea, Râșnov, Cristian, Bran, Sânpetru, Hărman, Săcele, Hălghiu, Prejmer, Feldioara, Crizbav.

Acțiunea va continua și în următoarele zile.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.