Pentru că avem multe de spus!

.

Pui de râs chinuit până la moarte. Călăii lui au postat imaginile pe Facebook


ras 2Doi tineri teribilişti, care au chinuit un pui de râs până l-au omorât, au filmat întregul chin al animalului şi au pus imaginile cu agonia acestuia pe Facebook. Totul s-a întâmplat în zona Rupea. Animăluţul a fost la început legat de gât și târât prin curte. Pentru că nu a murit, călăii lui au găsit un alt mod de a-l ucide: a fost străpuns cu o ţeapă între coaste, după ce în prealabil a fost legat cu o sfoară ca să nu se opună.

Criminalii animmalului au fost identificaţi de poliţie, li s-a întocmit dosar penal pentru braconaj şi vor răspunde pentru fapta lor.

La data de 6 august lucratori din cadrul Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brasov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca în data de 5 august 2019, pe o rețea de socializare, au fost postate mai multe fotografii în care apărea un pui din specia râs, care prezenta răni accentuate și era legat cu o sfoară în jurul gâtului.

În urma activităților investigativ-informative au fost identificate două persoane, respectiv doi bărbați, in vârstă de 17 ani si 32 ani, din localitatea Bunești.ras

Cadavrul puiului din specia râs a fost ridicat de către lucrătorii Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brașov si a fost predat reprezentanților, care administrează fondul de vânătoare pe raza căruia s-ar fi găsit puiul din specia râs, în vederea efectuării necropsiei acestuia și stabilirii cauzelor reale ale decesului.

,,În cauză, s-a întocmit dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,braconaj-vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decat cele legale”, faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006. Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii raspunderii judiciare”, a declarat agent de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Foto: brasovstiri.ro

ArtFestin
8 thoughts on “Pui de râs chinuit până la moarte. Călăii lui au postat imaginile pe Facebook

  1. Mihail

    Mai bine nu se nasteau! Astia-s “tineri teribilisti”. astia-s subumani. Am vrut sa spun bestii dar bestiile nu fac asa ceva. i-as strange pe toti si i-as duce pe o insula sa fie ei intre ei. Vine Domul curand sa desparta oile de capre. Amin! Societatea umana a dat faliment la modul cel mai lamentabil

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.