Pentru că avem multe de spus!

.

Reprezentanții comunei Comăna ajută persoanele în vârstă, care nu au susținători!


Reprezentanții comunei Comăna vin în sprijinul persoanelor de peste 65 de ani, ca măsură de prevenire a infectării cu Covid-19.

primar Viorel Grusea

În acest sens, primarul Viorel Grusea, cu ajutorul compartimentului de Asistență Socială și Serviciul Local pentru Situații de Urgență, a trecut la identificarea persoanelor de peste 65 de ani, care nu mai au susținători.

Primăria, prin compartimentul de Asistentă Socială și Serviciul Local pentru Situații de Urgentă, a trecut la identificarea persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinței. După centralizarea datelor, primăria Comăna, în urma solicitării persoanelor, poate ajuta cu aducerea la domiciliul solicitanților de medicamente și alimente. Iar contravaloarea acestora va fi suportată de persoanele în cauză. Conform Ordonanței nr 2 /21.03.2020, prin această acțiune se dorește ca aceste persoane sa rămână pe cât posibil în casele lor. Solicitările pot fi făcute în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 9.00- 12.00 la nr telefon 0268287511!“, a transmis edilul pe o rețea de socializare.
De asemenea, Primăria Comăna va spăla toate străzile din intravilanul comunei cu substanțe clorigene. Aceste lucrări vor începe vineri, 27 martie.
Această acțiune de spălare a străzilor se va derula pe toată perioada stării de urgență. Tocmai de aceea edilul Viorel Grusea recomandă cetățenilor ca în timpul lucrărilor de dezinfecție, pe cât posibil, să evite deplasările și să închidă geamurile locuințelor care sunt la stradă. În acest sena au fost achiziționate 1.000 de litri de substanță clorigenă. Toate aceste lucrări vor fi făcute în regie proprie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.