Pentru că avem multe de spus!

.

Salco Serv: „STOP abandonării deșeurilor pe domeniul public!“


  • Cu toții ne dorim un oraș curat, însă doar împreună îl putem avea! Fiecare dintre noi trebuie să se implice. Și cel mai mic gest contează! Deșeurile nu le abandonăm la marginea orașului sau chiar lângă containere. Iar importanța colectării selective este foarte importantă.

Ne dorim cu toții să trăim într-un oraș curat însă este important să știm să păstrăm această curățenie. Un pas ar fi să apelăm la firma de salubrizare din municipiu, atunci când avem deșeuri mari, de exemplu. Aceasta va asigura transport gratuit până la sediul firmei. De asemenea, tot la sediul firmei pot fi aduse toate tipurile de echipamente electrice și electronice, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8.00-15.00, la sediul de pe strada Negoiu, nr. 147.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să treceți pe lângă deșeuri aruncate la voia întâmplării în diferite zone ale orașului, în special pe lângă containere sau pur și simplu abandonate lângă digul Oltului? Fie că vă aflați în drum spre muncă, la cumpărături sau la plimbare, acest lucru nu a trecut neobservat și a provocat un oarecare disconfort!“, au scris reprezentanții societății pe o rețea de socializare.

Aceștia fac un apel la făgărășeni să contribuie la sănătatea mediului înconjurător, dar și la sănătatea lor, prin a spune STOP abandonării deșeurilor pe domeniul public. „Societatea Salco Serv vine în sprijinul dumneavoastră și vă oferă posibilitatea, gratuit, de a aduce la sediul nostru din strada Negoiu, 147, deșeuri din construcții și demolări, deșeuri voluminoase – mobilier, covoare, saltele sau deșeuri vegetale în limita a 3 metri cubi pe lună. De asemenea, pot fi aduse toate tipurile de echipamente electrice și electronice, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8.00-15.00“, mai scriu reprezentanții societății.

În cazul în care toate aceste tipuri de deșeuri vor fi aruncate la voia întâmplării, cei în cauză vor fi trași la răspundere. În colaborare cu Salco, Poliția Locală va demara o amplă campanie de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile în alte spații decât cele special amenajate.

foto: Salco Serv
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.