Pentru că avem multe de spus!

.

Se deschide Târgul de Vechituri la Făgăraș


  • Din acest weekend, în locația pieței din Tudor Vladimirescu se va deschide un nou târg – cel de vechituri! De aici se va putea cumpăra aproape orice, lucruri folosite, dar și noi, iar ofertele se vor putea striga și în gura mare!

De sâmbătă, 11 iulie, un nou târg își va deschide porțile, la Făgăraș. Este vorba de Târgul de Vechituri, ce va avea locația pe strada Tudor Vladimirescu, în locația pieței. Toți cei ihteresați sunt așteptați în incinta Pieței Agroalimentare pentru a se înscrie și, ulterior, a-și etala produsele de care nu mai au nevoie la vânzare. Potrivit conducerii SC Târguri și Oboare, sunt așteptați să se înscrie persoanele fizice, iar la prima ediție nu se va percepe nicio taxă. Începând, însă, cu a doua ediție, va fi percepută o taxă, însă va fi modică.

„Rugăm făgărășenii să respecte distanța socială și să evite aglomerația și formarea de grupuri“, a anunțat conducerea pieței. Este recomandat purtarea măștii de protecție, însă târgul de vecituri nu se va desfășura într-o locație închisă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.