Se face dezinsecție în Făgăraș! Ce trebuie să știți


dezinsectiePrimăria Municipiului Făgăraș vă aduce la cunoștință faptul că în următoarea perioadă se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului Făgăraș.
Substanțele utilizate pentru activitatea de dezinsecție sunt:
– K-OTHRINE Profi EC 250, substanța activă deltametrin și piperonilbutoxid (pentru spațiile exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile);
Produsul menţionat se regăsește în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.
Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.
Primăria informează apicultorii de pe raza municipiului Făgăraș de desfășurarea activităților de dezinsecție în perioada imediat următoare.
Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Făgăraș.
În acest sens, primăria face apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.