Pentru că avem multe de spus!

.

Se închide traficul rutier pe o stradă din Făgăraş. Se reabilitează reaţeua de canalizare


Traficul rutier va fi interzis complet, incepand din 04.11.2019, pe un tronson din strada Uniunii, respectiv intersectie str. Uniunii – str. 13 Decembrie – str. Trandafirilor (pasaj CFR) si intersectie str. Uniunii-str. 1 Decembrie.
Luni, 4 noiembrie 2019, vor incepe lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pluviala pe strada Uniunii, tronson de la intersectia str. Uniunii-str. 13 Decembrie- str. Trandafirilor (pasaj CFR) pana la intersectia str.Uniunii-str.1 Decembrie.
Pentru informarea conductatorilor auto care au intentia sa se deplaseze pe centura Fagarasului, traficul rutier va fi interzis pe aceasta portiune de strada din 4 noiembrie 2019 pana in data de 14 noiembrie 2019.
Traficul greu de pe Drumul National 1 care vine dinspre Brasov va fi directionat prin centrul orasului, astfel incat in zona intersectiei str. Negoiu – DN 1 (statie carburant ROMPETROL) vor fi acoperite indicatoarele rutiere care ii obliga pe tiristi sa faca stanga spre a ajunge pe centura Fagarasului.
Traficul greu de pe Drumul National 1 care vine dinspre Sibiu va fi directionat prin centrul orasului, astfel incat in zona sensului giratoriu de la intersectia str. Doamna Stanca – Octavian Paler – B-dul Unirii – Titu Pertia vor fi acoperite indicatoarele rutiere care ii obliga pe tiristi sa faca dreapta spre a ajunge pe centura Fagarasului.
Pentru ca lucrarile sa se desfasoare conform graficului, in aceasta perioada conducatorii auto si proprietarii care beneficiaza de parcare, pe acest tronson de strada, sunt rugati sa nu parcheze.
In toata aceasta perioada, APA CANAL SIBIU S.A. va transmite in permanenta informari referitoare la stadiul lucrarilor, astfel incat sa fie cunoscute din timp reglementarile de trafic ce vor fi aplicate inainte de incaperea lucrarilor.2 thoughts on “Se închide traficul rutier pe o stradă din Făgăraş. Se reabilitează reaţeua de canalizare

  1. constantin ionescu

    Strada Unirii,este de la pasajul C.F.R.,str.13 Decembrie,pana la str. 1 Decembrie.Poza care voi ,cei de la ziar o postati este cu totul altceva…..de ce nu postati poza cu adevarat de la fata locului? Nu mai aveti “film”in aparat?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.