Şedinţa în care se va discuta finanţarea bisericilor din oraşul Victoria


În 29 martie a.c., la Victoria este programată şedinţa Consiliului Local. În mapa consilierilor locali sunt 25 de puncte ce vor fi supuse votului.

Cele mai multe dintre acestea au aspect cultural şi se referă la participarea Consiliului Local, în calitate de co-organizator, la  anuminte manifestări culturale ce vor fi organizate de-a lungul acestui an de către parohii, şcoli, Clubul Copiilor etc.

Unul dintre proiecte vizează finanţarea Parohiei Ortodoxe  nr. 1 ,,Sfântul Ilie” pentru continuarea lucrărilor de pictură.Victoria 3

Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la finanţarea Parohiei Ortodoxe nr. 2 ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” pentru reabilitarea lăcaşului de cult, respectiv reparaţii la acoperiş, la scările de acces şi refacerea trotuarului din jurul construcţiei.

Un alt proiect se referă la finanţarea Parohiei Ortodoxe nr. 3 ,,Cuvioasa Parascheva” pentru lucrări de restaurare şi consolidare a bisericii.

De asemenea, Biserica Adevntistă de Ziua a 7-a solicită bani pentru lucrările de reabilitare termică a lăcaşului de cult (termoizolarea plafonului).

Nu în ultimul rând, Biserica Baptistă solicită fonduri de la bugetul local pentru reabilitarea clădirii din punct de vedere termic.

Dacă aceste lăcaşuri de cult vor fi finanţate din bugetul oraşului Victoria, precum şi valoarea fiecăreia în parte, acestea sunt aspecte pe care le vor dezbate consilierii locali la şedinţa cu pricina.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.