Pentru că avem multe de spus!

.

Un sportiv făgărăşean urcă pe podium la toate competiţiile de judo din ţară


judo 1Are doar 12 ani, este de etnie turcă, locuieşte în Făgăraş şi învaţă judo de la unul dintre cei mai buni antrenori ai zonei noastre. De o vreme încoace, nu există competiţie în ţară la care să nu urce pe podium la categoria la care concurează. Antrenorul său este intructorul de judo Dragoş Ioan Vichente, de la Clubul Sportiv Municipal Făgăraş (CSM).

Tânărul se numeşte Hacibektasoglu Ahmet şi, de trei zile, este fericitul posesor al unei medalii de argint la judo, obţinut la un turneu la care au participat peste 800 de judoka.

,,În data de 17 martie a.c., a avut loc la Sibiu cea de-a treia ediţie a Cupei Miados pentru copii U 9, U11 şi U 13, care s-a desfăşurat la Sala Transilvania. Au luat parte la acest turneu 3 cluburi din Republica Moldova, 2 cluburi din Bulgaria şi 52 de cluburi din România. Au fost cu totul peste 800 de sportivi. Cred că a fost singura competiţie la care am participat, în care meciurile au debutat la ora 9.00 dimineaţa şi s-au mai terminat abia la ora 22.50 în noapte. Unul dintre sportivii mei a disputat un ultim meci la ora 22.30, a explicat antrenorul Dragoş Ioan Vichente.judo 2

CSM Făăgraş a înscris la acest turneu doi sportivi antrenaţi de Dragoş Vichente: Trâmbiţaş Andrei (categ. 42 kg, U 13) şi Hacibektasoglu Ahmet (categ. 60 kg, U13). Ahmet a câştigat patru meciuri, însă a pierdut finala disputată cu un sportiv bucureşetan şi a obţinut, astfel, argintul şi locul II pe podium.

Palmaersul lui Ahmet cuprinde în special medalii de aur. A luat locul I la Drobeta Turnu Severin, acolo unde s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Turneului Internațional de Judo ,,Cupa Severinului”, în data de 27 ianuarie a.c. De asemenea, a obţinut tot o medalie de aur şi la finalul lui noiembrie 2017, la ,,Kids Judo Cup” din Poiana Brașov.

,,Pe aceşti doi sportivi, Trâmbiţaş şi Hacibektasoglu, îi pregătesc şi pentru Campionatul Naţional de judo U 13. Acesta va avea loc în luna iunie la Satu Mare, precizează antrenorul Dragoş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *