Pentru că avem multe de spus!

.

Societatea Viromet nu-şi poate porni instalaţia de metanol


Două încercări nereuşite de repornire a instalaţiei de metanol s-au desfăşurat până acum la Viromet Victoria. La fiecare tentativă de repornire a instalaţiei se consumă o cantitate impresionantă de gaz.viromet-victoria

Instalaţia este veche şi, în perioada în care nu a mai fost folosită, s-a deteriorat. Ultima dată când a fost pusă în funcţiune s-a întâmplat acum 4 ani, însă şi atunci a funcţionat doar o scurtă perioadă de timp.

Inclusiv proprietarul Ioan Niculae a fost recent în fabrică în scopul repornirii metanolului.

Pentru că nu s-a reuşit reponirea mult aşteptată, au căzut şi câteva capete: potrivit unor surse,  au fost daţi afară 3 ingineri pentru că nu au fost în stare să-i dea de cap instalaţiei.

Societatea ar putea fi preluată de Romgaz, fiind singura din tot grupul InterAgro care mai funcţionează. La începutul lunii iulie 2018, preşedintele Consiliului de Administraţie al Romgaz, Liviu Nistoran, a făcut un anunţ potrivit căruia unul dintre combinatele lui Niculae este în atenţia Romgaz, fără să dea detalii care anume. Între timp, muncitorii din fabrică au aflat că ar fi vorba de Viromet Victoria.

Conducerea combinatului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.
2 thoughts on “Societatea Viromet nu-şi poate porni instalaţia de metanol

 1. Remo

  Nu inginerii sunt de vina ci dictatorul securist Nicolae care poate pune in primejdie inclusiv securitatea cetățenilor orasului Victoria pentru ambitiile lui bolnave Ar trebui alungat cu pietre !

  Reply
  1. traian

   Pai sa-l porneasca vrajitorul de niculae , cu militianul calinescu , cu barcutean zis melcul in Nitramonia si cu scursura de baciu…. care si-au batut joc de salariati ! ce le trebuie muncitori spuneau ca sint sute la porti !

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.