Pentru că avem multe de spus!

.

Spectacol și expoziție de pictură și desene la Casa de Cultură


Casa de CulturaAnsambluri de dansuri tradiționale din Brașov, Harghita și Covasna vor urca sâmbătă, 14 iulie, pe scena Casei de Cultură din Făgăraș și vor încânta audiența. De la ora 17.00 va avea loc a doua ediție a „Festivalului tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului“. De această dată festivalul are și o încărcătură istorică – se organizează în anul Centenarului. Tocmai din acest motiv, spectatorii vor avea ocazia să admire și o expoziție cu desene și picturi dedicate Marii Uniri, realizate de către elevi din județul Brașov.

Datorită succesului pe care l-am avut anul trecut, în colaborare cu Ansamblurile din Cincu, Făgăraș și Săcele, am decis ca anul acesta să extindem aria de invitați și în celelalte județe din Regiunea Centru. Proiectul este finanțat sub egida Centenarului Marii Uniri, iar în acest context, tot în aceeași zi, va avea loc și o expoziție cu desene și picturi dedicate Marii Uniri, realizate de 30 de elevi din județul Brașov. Mulțumesc, pe această cale, Primăriei Municipiului Făgăraș și sper ca acest eveniment să se extindă în anii care urmează“, ne-a spus Ionuț Androne, președintele Asociației Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov.

14 iulie casa de culturaProiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Făgăraș, Consiliul local Făgăraș și Asociația Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov.

Intrarea este liberă!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *