Pentru că avem multe de spus!

.

Tinerii făgărășeni sunt invitați să participe la competiția fotbalistică „Uniți în centru“


fotbal aprpeZeci de tineri făgărășeni sunt așteptați la sfârșitul acestei luni să își demonstreze calitățile sportive. Pentru ei, Asociația Partida Romilor „Pro Europa“ Făgăraș va organiza Cupa de fotbal „Uniți în Centru“. Cele mai bune echipe vor fi recompensate cu premii în diplome și medalii.

„Uniți în centru“, competiția fotbalistică, se adresează tuturor tinerilor făgărășeni.

Cupa la fotbal „Uniți în centru“ se adresează tuturor făgărășenilor și nu numai, care doresc să facă sport, celor cărora le place fotbalul, dar și celor care vor să se recreeze și să se distreze. 12 echipe de fotbal se vor întrece, din Regiunea Centru, 7 dintre acestea s-au înscris deja. Noi așteptăm și în continuare doritori, până pe 27 noiembrie vor avea loc înscrieri. Trebuie spus că nu se percepe nicio taxă de înscriere“, ne-a spus Ionuț Androne, președinte Asociația Partida Romilor Pro Europa Făgăraș și organizatorul competiției.

Echipele vor fi alcătuite din tineri peste 18 ani, 5 + 1 titulari și 4-5 rezerve.

Cupa de fotbal „Uniți în Centru“ va avea loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c. și se va desfășura în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“.

„În cadrul acestei competiții se va desfășura și un meci demonstrativ între fostele glorii ale fotbalului brașovean  – F.C. Steagul Roșu Brașov  și fostele glorii ale fotbalului făgărășean – F.C. Nitramonia Făgăraș“, ne-a mai declarat Ionuț Androne.

Cei care vor să se înscrie pot suna la nr de telefon: 0760962396 sau 0761735100.

foto: arhivă
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.