Pentru că avem multe de spus!

.

Tragedie la calea ferată de la Mecanoplast. Persoană decedată după ce a fost călcată de tren


UPDATE ORA 09.00: Potrivit IPJ Brașov, persoana care a decedat este un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din Făgăraș.

_______________

În această dimineață, în jurul orei 07.00, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în zona pasajului care face legătura între strada Doamna Stanca și strada Vlad Țepeș o persoană a fost surprinsă și accidentată mortal de către un tren.

Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Reamintim că la calea ferată respectivă și-au pierdut viața foarte mulți făgărășeni de-a lungul timpului, de la foști elevi și profesori care frecventau liceul din zonă și treceau cu regularitate și până la oameni care treceau pe acolo doar în mod excepțional. În zonă există semafor, dar nici măcar acest sistem nu a împiedicat aceste nefericite incidente.

Din informații neofociale, se pare că persoana accidentată mortal în această dimineață s-ar fi aruncat singură în fața trenului.
One thought on “Tragedie la calea ferată de la Mecanoplast. Persoană decedată după ce a fost călcată de tren

  1. constantin ionescu

    Dupa felul in care a postat acele cuvinte,nu era un om cu minima pregatire,era un om cult.Pacat ca si-a curmat viata la o varsta atat de frageda! Odihneasca-se in pace!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.