Trebuie să încerci! Curățare facială ProSkin, la NOMASVELLO Făgăraș! Nu rata oferta lunii februarie


  • Praful și poluarea sunt printre inamicii pielii și, chiar dacă spunem că avem grijă de tenul nostru, de multe ori este indicat să apelăm la specialiști pentru un tratament coresponzător. Noi îi recomandăm pe cei de la Nomasvello Făgăraș

Și pentru că luna februarie este luna iubirii, NOMASVELLO Făgăraș a venit cu o ofertă irezistibilă: oricare tratament l-am alege pentru corpul nostru, al doilea de același fel este la jumătate de preț. Tratamentele incluse în promoție sunt Epilare definitivă, Rejuvenare IPL și Curățare ProSkin. Discountul total pentru cele două tratament este de 25%. Important de știut este că se pot cumpăra până la 4 oferte în total, pentru tine sau cei dragi, valabilitatea fiind de două luni de la data achiziției.

În cazul în care v-ați gândit să urmați un tratament de curățare facială, vă recomandăm cu căldură curățarea cu ProSkin de la NOMASVELLO.

Acest tratament constă într-o curățare profundă a tenului de celule moarte, impurități sau puncte negre. Nu durează mai mult de 20 minute, nu este deloc dureros, iar celulele moarte de pe suprafața tenului sunt îndepărtate cu ajutorul unui aparat, care se numește la fel ca și tratamentul – ProSKIN. Acesta are o lamelă care, cu ajutorul ultrasunetelor, pătrunde în profunzimea pielii și o curăță. Este folosită de asemenea și energia galvanică pentru stimularea celulelor.

,,Timp de 10 minute curățăm tenul cu ultrasunete, iar apoi alte 5 minute cu energie galvanică. Ultrasunetele ne ajută să curățăm impuritățile și celulele moarte de pe suprafața tenului, iar energia galvanică stimulează celulele să producă colagen și elastină. Tratamentul final constă într-un masaj timp de 5 minute cu cremă revitalizantă ce conține vitamina C, este foarte hidratantă’’, explică Ramona, asistentă la NOMASVELLO Făgăraș.

Ramona recomandă această procedură la fiecare 11 zile pentru un ten cu probleme și o dată pe lună pentru un ten normal. Recunoaște că și după o singură ședință se văd rezultate, însă este nevoie de minim 8 ședințe pentru ca această curățare PROSKIN să își facă cu adevărat efectul.

Tratament recomandat pe toată durata anului

Pe lângă îngrijirea și atenția zilnică pe care o acordăm tenului nostru prin rutina de dimineață și seară, acesta are nevoie, din când în când, de un tramatent mai aprofundat pentru a-l menține cât mai sănătos și curat. Orice machiaj se asează mai bine pe un ten frumos, de aceea e important să ne rășfățăm, cel puțin o dată pe lună, cu un tratament facial făcut de un specialist. Specialistul recomandă ca, după tratamentul cu ProSkin, să nu aplicăm cel puțin două zile machiaj pe față. În urma tratamentului cu ProSkin porii feței se deschid și este posibil, dacă aplicăm fondul de ten, acesta să intre în pori. Expunerea la soare, însă, nu dăunează tenului după acest tratament. Curățarea facială ProSkin este recomandată pe toată durata anului, pentru clienții care au între 25 și 65 de ani. Până la 25 de ani corpul nostru produce collagen și nu este nevoie de această intervenție.

La NOMASVELLO Făgăraș un tratament de curățare facială cu ProSkin pornește de la 170 de lei/ședință pentru clienții noi și 85 de lei/ședință pentru clienții salonului.

Dacă dorești să devii client NOMASVELLO Făgăraș, te poți programa GRATUIT pentru o diagnoză facială WoodLamp, unde sunt depistate problemele cu care tenul se poate confrunta. Iar apoi poți alege tratamentele agreate de corpul tău.

Salonul NOMASVELLO Făgăraș este situat pe Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, lângă sediul Electrica. Telefon: : 0727 126 612, E-mail: fagaras@nomasvello.ro.

Program: Luni-Vineri: 10:00-20:00, Sâmbătă: 9:00-14:00.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.