Pentru că avem multe de spus!

.

ULTIMA ORĂ: Se coace un protest spontan la Fabrica de Pulberi


Angajaților Fabricii de Pulberi le-a ajuns cuțitul la os. Neplătiți de 5 luni de zile, oamenii sunt în pragul disperării. Au de luat salarii restante pe decembrie, ianuarie, februarie, martie și aprilie. Dar nu au indicii că vor primi curând acești bani. Fabrica de Pulberi

Potrivit unor surse de încredere, salariații singurului producător de explozivi de mare putere din România pregătesc o mișcare surpriză și spontană de întrerupere a lucrului.

Se va întâmpla cel mai probabil în cursul zilei de luni, 14 mai 2018.

Prin sindicatul de care aparțin oamenii au trimis tot felul de adrese și memorii la toate instituțiile statului care ar fi putut face ceva pentru primirea salariilor. În această primăvară două adrese au ajuns inclusiv pe masa Primului – ministru. Ultima dintre ele – în 16 aprilie.

De la cabinetul Primului – ministru au primit un răspuns sec că solicitarea lor a fost transmisă mai departe, spre rezolvare, Ministerului Muncii. De la Ministerul Muncii nu a mai venit niciun răspuns.

Iată AICI informații despre adresele transmise Primului ministru și Ministerului Muncii și despre cuantumul salariilor de la Fabrica de Pulberi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *