Pentru că avem multe de spus!

.

Un pui de drăguşan are şanse să joace pentru Ajax Amsterdam


fotbal Dragus 1Presa românească din Italia scrie despre un tânăr de 15 ani care se află în vizorul celor de la Ajax Amsterdam. Îl cheamă Alessio Tătaru, iar tatăl lui, Florin Tătaru, este drăguşan. Copilul s-a născut în Italia în anul 2002 şi locuieşte cu familia sa la Roma. Joacă fotbal de la 4 ani.

El joacă în prima ligă de juniori din Italia, campionatul Elite, pe postul de extremă, pentru echipa Aurelio Academy Roma.

Bucuria întregii sale familii a fost când a fost selectat pentru probe la Ajax Amsterdam.

,,Foarte probabil voi merge în probe la Ajax Amsterdam. Să sperăm că voi reuşi să dau totul din mine, să-mi îmbunătăţesc condiţia şi să reușesc să fac mai mul (…). De când eram mic îmi doream să joc la echipe mari, la Real Madrid, la Inter”, a declarat micul fotbalist pentru gazetaromaneasca.com.

fotbal Dragus 2Alessio a schimbat până acum 3 echipe de fotbal. Prima a fost Urbe Tevere, la care a jucat până în 2015, A urmat Massimina, o altă echipă din Roma, cu care a intrat în campionatul Elite, prima ligă de juniori din Italia. Acum este la Aurelio..

Alessio spune că este fan înflăcărat Internazionale Milano, iar dintre jucători i-a avut ca model pe Javier Zanetti de la Inter şi pe românul Cristi Chivu.

Antrenorul lui Alessio, Simone Marinelli, îl laudă pe român: ,,În echipă joacă şi Alessio Tătaru, de naţionalitate română, un jucător optim, despre care putem spune că este aproape de fotbalul modern. Este extremă, dar când spuneam că este foarte aproape de fotbalul modern mă refeream în special la faptul că poate schimba roluri în timpul jocului, poate trece cu uşurinţă de la faza defensivă la cea ofensivă. Este un jucător foarte util în echipă, foarte bun în a juca mingea cu capul – a dat trei goluri cu capul. Are o bună coordonare, a dat un gol superb de la 35 de metri contra echipei din Ladispoli. Deci vorbim de un băiat care, cu siguranţă, se mişcă bine şi are perspective. Mai ales că este un băiat serios, care se implică, se antrenează”, a declarant antrenorul pentru Gazeta Românească din Italia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *