Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE FURT PERȘANI: polițiștii l-au reținut și pe al doilea făptaș


politiePolițiștii brașoveni au reținut doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat

La data de 01 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Voila au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orelor 14,00, două persoane ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Perșani de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a confirmat cele sesizate, stabilind faptul că suma sustrasă este de aproximativ 18.000 lei.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea autorilor infracțiunii, aceștia fiind doi bărbați cu vârste de 31 ani, respectiv 42 ani din localitatea Tărlungeni, respectiv din mun. Săcele.

Aceștia au fost reținuti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar la data de 02.01.2019 instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile, față de bărbatul de 31 ani. Bărbatul de 42 ani reținut de polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Voila a primit și acesta mandat de arestare pentru 30 de zile joi, 3 ianuarie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale, ne-a informat sms Alina Ivan, IPJ Brașov.

citește și

http://salutfagaras.ro/un-barbat-de-31-de-ani-a-fost-arestat-iar-un-altul-este-cautat-dupa-ce-au-furat-o-suma-de-bani-dintr-o-locuinta-din-persani/?fbclid=IwAR0v_jIN68F_PO-t0ZZI4ayl_ErtrxtYuOmnWzyToBXxGYe-5Igi2nguMFU
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.