Pentru că avem multe de spus!

.

Violatorul propriei fiice!


viol-1Pare incredibil ce a făcut un bărbat de 40 de ani din Arini (comuna Măieruş, judeţul Braşov)! Acesta a vrut să facă sex cu fiica sa, în vârstă de 17 ani. Cum fata s-a opus, bărbatul a lovit-o pe aceasta până când aceasta s-a supus. Totul se întâmpla în timp ce mama fetei şi cei doi fraţi ai acesteia dormeau.

La un moment dat, mama fetei a fost trezită de zgomote şi şi-a dat seama că se întâmplă ceva care nu este în regulă. A vrut să-şi apere fiica, însă se temea de bărbatul ei, care o bătuse în repetate rânduri. Când femeia şi-a luat inima în dinţi şi a încercat să sară în ajutorul fetei, soţul său a bătut-o şi pe ea, iar scenele de coşmar au continuat timp de trei zile.

Într-un moment de neatenţie a tatălui, minora a reuşit să scape şi a fugit direct la Poliţie, unde a povestit tot ce s-a întâmplat.

Tatăl fetei de 17 ani a fost reţinut, cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie, şi propus pentru arestare. Pe numele lui s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol, dar decizia nu este definitivă. Avocatul bărbatului a contestat decizia, iar pentru o hotărâre definitivă cuvântul îl va avea un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

sursa text: bzb.ro

sursa foto: ciao.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.