122 de eurocontainere și o autospecială la Salco Serv


Salco Serv va primi 122 de eurocontainere și va achiziționa o nouă atospecială, în urma votului favorabil al consilierilor locali de la ultima ședință de Consiliu Local de joi, 28 aprilie.

Două proiecte de pe ordinea de zi a ultimei ședințe de Consiliu Local au făcut referire la Salco Serv. Este vorba despre predarea către societate a unui număr de 122 de containere de 1.100 l, în vederea implementării sistemului de colectare separată a deșeurilor și aprobarea achiziționării de către Salco a unei autospeciale cu suprastructură cârlig pentru încărcarea și descărcarea containerelor și a unei gunoiere autocompactoare, cele două din urmă second hand.

,,Am avut pe ordinea de zi două proiecte referitoare la Salco. Dacă țineți minte, la începutul anului, când am votat bugetul, am spus că am prins bani în buget pentru a achiziționa acea infrastructură, vorbim aici de aceste containere, care sunt puse pe domeniul public. Am început cumpărarea lor, am predat către firma de salubritate acele containere, pentru a fi puse pe platformele municipiului. Al doilea punct s-a referit la achiziția de autoutilitare. Din acea taxă de dezvoltare, pe care cetățenii, cu toții o plătim, de 215 mii de lei, firma de salubritate are posibilitatea să se doteze cu autospeciale, mașină de măturat, din alt contract”, a explicat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Mai multe detalii despre cele două roiecte – AICI și AICI (CLICK)

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.