300 de oameni au ieșit benevol la curățenie în Victoria


Un proiect de voluntariat, început în anul 2009 la nivel de țară, a strâns anul acesta 300 de oameni la Victoria care au ieșit să facă în mod voluntar curățenie în oraș.
În 2009 un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-a propus să curețe România într-o singură zi. România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea ,,Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă.
Orașul Victoria s-a alăturat și anul acesta celei mai mari mobilizări de voluntari din România, pentru o țară mai curată.
,,Peste 300 de voluntari – adulți și copii – au avut o misiune comună: un oraș mai curat, cu mai puține deșeuri. S-a muncit mult, așa cum puteți vedea și în fotografii, dar rezultatul este pe măsură. Printre voluntari s-au numărat: elevii și profesorii de la Liceul Teoretic I.C.Drăgușanu și Colegiul Tehnic Dr. Alexandru Bărbat, Clubul Copiilor Victoria, Casa de Cultură Victoria, S.C Parc Industrial, S.C. Ecosistem și colegii din Primăria Victoria. Mulțumesc mult tuturor voluntarilor, care au făcut o treaba extraordinară!”, a declarat primarul Camelia Bertea, care a făcut treabă în rând cu toți voluntarii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.