A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Sistem inteligent de management urban”. Ar putea fi achiziționate diferite echipamente stradale și de monitorizare


Un nou contract de finanțare a fost semnat de către primarul Gheorghe Sucaciu. Este vorba despre contractul de finanțare pentru proiectul „Sistem inteligent de Management Urban”. Cu ajutorul acestuia, administrația locală are posibilitatea să achiziționeze diferite echipamente stradale și de monitorizare video.

Printre acestea am putea aminti achiziționare de noi camere video, achiziționare de drone sau chiar de mobilier stradal inteligent (bănci inteligente).

Sistemul Inteligent de Management Urban va acoperi o serie de necesități identificate la nivelul municipalității, cum ar fi supravegherea traficului pietonal și rutier sau rezolvarea problemelor de mediu prin supravegherea permanentă a locațiilor unde se depozitează deșeuri și gunoaie de altă natură.

Proiectul va completa sistemele existente acolo unde parte din infrastructură a fost deja creată.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni la care se adaugă perioada de desfășurare a activităților proiectului. Proiectul este finanțat di fonduri europene în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență a României și are valoarea totală de 4.393.509,75 lei cu TVA inclus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.