Accident între două autocare pe DN1, la Hula Bradului. 90 de de adolescenți erau în cele două vehicule. A fost activat Planul Roșu


Echipele de salvare din județul Sibiu intervin, la această oră, la un accident produs pe DN1, în zona Hula Bradului. Două autocare au fost implicate în accident, în cele două vehicule erau aproximativ 90 de copii.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospecială de stingere, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Din primele informații, ocupanții sunt ieșiți din autocare și se află în evaluare medicală.

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocare, în care se aflau școlari și profesori de liceu, în total fiind aproximativ 90 de persoane. Din primele informații nu au rezultat victime, însă mai multe ambulanțe și echipaje ale autorităților se deplasează la fața locului, pentru investigațiile necesare ce se impun. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere”.

La nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de intervenție.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.