Aeroportul Brașov se construiește! Consiliul Județean a semnat contractul


avionAeroportul din Brașov în sfârșit pornește pe linie dreaptă, iar lucrările celorlalte suprafețe de mișcare de la aeroport vor începe cât de curând. Și asta întrucât s-a reușit depășirea tuturor etapelor birocratice, iar astăzi a fost semnat și contractul cu firma câștigătoare

,,După cum v-am promis, Aeroportul Brașov se construiește! S-a semnat contractul cu firma din București, care a câștigat licitația. Încep lucrările la partea de canalizare, care este o parte importantă a aeroportului, iluminatul, etc. Suntem deja pe linie dreaptă. De săptămâna viitoare se va instala șantierul”, ne-a declarat Ioan Mareș, consilier județean.

Firma Porr Construct din București, câștigătoarea licitației, a făcut o propunere financiară fără TVA de 26.581.072,28 lei la care se adaugă TVA în valoare de 5.050.403,73 lei, față de valoarea estimată totală cu TVA de 42,28 milioane de lei. Ofertantul a declarat că va subcontracta 5% din contract, respectiv lucrările electrice și de balizaj, pe care urmează să le realizeze SC TIAB SA, după cum scrie bizbrasov.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.