CNAIR: Transfăgărășan rămâne deocamdată ÎNCHIS


transfagarasanCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis ca Transfăgărășanul să rămână, deocamdată, închis. A fost luată această decizie din cauza codului portocaliu de ploi abundente, valabil pentru mai multe județe, printre care și Sibiul.

Astfel, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule.

CNAIR subliniază că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică și ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanții la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărășanului.

Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătățirea condițiilor meteorologice și verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condițiile de siguranță pentru cei care aleg acest traseu.

Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu), a fost închis în 28 octombrie 2017 şi ar fi trebuit redeschis la 1 iulie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.