Aleșii locali au hotărât: de la 1 iulie, copiii au acces liber pe terenurile din curtea școlilor


  • Copiii făgărășeni vor avea acces liber pe terenurile din curtea școlilor din Făgăraș! La ședința de Consiliu Local, organizată astăzi, miercuri, 30 iunie, aleșii au votat, în unanimitate, ca tinerii să se poată juca în curtea școlilor din municipiu

Curtea școlii va redeveni acel loc sigur unde copiii din Făgăraș vor învăța să bată mingea, să descopere ce înseamnă spiritul de echipă, victoria, eșecul. Și asta întrucât aleșii locali au votat ca de la 1 iulie terenurile din curtea școlilor să redevină ,,invadate” de tinerii din municipiu.

Copiii, însoțiți de părinți sau  de un reprezentant legal, au acces liber pe terenurile de sport şi în spaţiile de recreere amenajate în unităţile de învăţământ din Municipiul Făgăraş. Hotărârea va intra în vigoare de la 1 iulie. De asemenea, consilierii locali au votat și aprobarea regulamentului privind accesul copiilor la acestea. Astfel, de la 1 iulie, accesul se va face doar pe terenurile de sport cu acces liber ale instituțiilor de învățământ, ce vor fi indicate prin marcajul ,,Accesul liber”. Zonele în care nu va fi permis accesul copiilor vor fi marcate cu anunțul ,,Acces permis exclusiv elevilor și personalului unității de învățământ”.

Administrația fiecărei unități de învățământ are obligația să monteze, la loc vizibil, panouri cu Regulamentul privind accesul la terenul de sport din curtea școlii și în spațiile de recreere marcate.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.