Amenințată de concubin, a sunat la Poliție și a obținut un ordin de protecție


Duminică, 19 iunie 2022, în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 48 ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 61 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de alcool, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

 

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,amenințarea”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.