Deși avea interdicție să se apropie de o femeie pe care a amenințat-o, un făgărășean s-a dus peste ea în plină noapte


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,amenințarea”, ,,distrugerea”.

Duminică, 19 iunie 2022, în jurul orei 20.45, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 54 ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa și ar fi produs mai multe daune ușii de acces a imobilului femeii, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 23.45, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei sale, încălcând astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.