Aproape 4.000 de lei s-au strâns în urma unui singur spectacol caritabil. Darius are în continuare nevoie de ajutorul nostru


  • 3776 de lei și 10 euro! Atâți bani s-au strâns în urma unui singur spectacol caritabil, ce a avut loc aseară, în Crama Cetății Făgăraș.
  • Trupa de teatru Thalia a organizat un spectacol caritabil pentru Darius Novăcescu, copilașul de doar 8 ani, din Șinca Veche, care are o tumoare malignă pe creier.

Zeci de făgărășeni au participat joi seara la spectacolul caritabil, organizat de trupa de teatru Thalia,. Evenimentul a fost organizat în Crama Cetății Făgăraș, iar spectatorii au putut urmări mai multe scenete, jucate de către tinerii actori făgărășeni. Intrarea a fost liberă, însă, făgărășenii au donat pentru micuțul Darius.

,,Intrarea a fost gratis, însă, cine a dorit, a putut dona pentru Darius. S-au adunat 3776 de lei și 10 euro, în urma evenimentului. Iar suma strânsă o vom dona în contul părinților lui Darius. Mulțumesc pe această cale actorilor din trupa Thalia, ei au fost cu ideea organizării unui astfel de spectacol caritabil”, a declarat Diana Gribincea – Popa, managerul Casei Municipale de Cultură Făgăraș, organizator al spectacolului caritabil.

Darius

Nu uitați, fiecare contribuție contează. Cei care doresc să îl sprijine pe Darius pot face donație în conturile mamei și tatălui.

Novăcescu Vasile Marius: RO15BTRLRONCRT0CL6633101

Novăcescu Alexandra-Sonia: RO22CECEB00008RON0520619

Distribuția – Trupa Thalia Făgăraș:

Bubico: Iris, Amalia, Anton, Nicole;

Ioana și Cucoana: Nadia și Katerina;

Portretul robot: Eleonora, Leire și Antonia;

Îngerașul păzitor: Daria și Alexandra;

Dragă jurnalule: Emma;

Băiat de cartier: Alexandra C și Katerina;

Mica gospodină: Antonia N;

Cadoul Perfect: Alexandra și Emmelie;

Accidentul: Nadia și Katerina;

Portretul colegei de bancă: Alexandra și Emmelie;

Dialog de seară: Sofia și Daria;

Portofelul: Emma și Eleonora;

Reminescențe din trecut: Rareș, Ioana și Ana-Maria.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.