Argint și bronz pentru judoka făgărășeni la „Cupa Temerarul“ de la Sibiu


  • În 14 și 15 septembrie, la Sibiu a avut loc Turneul Internațional de Judo – Cupa Temerarul“ la cadeți sub 18 ani și juniori sub 21 de ani.

CSM Făgăraș a participat cu trei sportivi: Paul Broș, categoria 73 kg, sub 18 ani, Matei Bacrău – categoria plus 90 kg sub 18 ani și Anton Bernabei – categoria plus 100 kg sub 21 de ani. În urma desfășurării competiției doi dintre făgărășenii judoka au obținut medaliile de bronz și argint. Este vorba despre Matei Bacrău – locul al III-lea și medalie de bronz și Anton Bernabei – locul al II-lea și medalie de argint.

La această competiție au aprticipat sportivi din 7 țări: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Austria, Serbia, Bulgaria și România.

Sportivii făgărășeni s-au prezentat foarte bine la această competiție. Paul Broș era mai mic cu doi ani față de limita admisă și a ocupat locul al VII-lea la finalul competiției. Deplasarea a fost făcută pe bani proprii, CSM nu are la acest moment fonduri disponibile pentru competiții“, ne-a declarat Dragoș Vichente, antrenor.

Competiția sportivă de la Sibiu s-a desfășurat pe patru spații de luptă, atât la masculin cât și la feminim. Următoarea competiție de judo la care vor participa judoka făgărășeni va avea loc în perioada 13-15 octombrie – Campionatul național Ne Waza – luptă la sol, ce va avea loc la Turnu Severin., categorie sub 16 ani și categorie sub 14 ani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.