Astăzi începe Festivalul Medieval MedFest. Programul primei zile


  • În perioada 25-27 august, Cetatea Făgăraș își va redeschide porțile pentru turiști, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului medieval – MedFest!

Tabere și spectacole de dans medieval, expoziție de arme într-un decor specific, spectacole de teatru – sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc, în cadrul festivalului medieval găzduit de unul dintre cele mai importante obiective turistice din România.

Vineri, 25 august

12:00 – 18:00: Instalarea taberelor ordinelor cavalerești (Ordinul Cavalerilor de Muhlbach, Asserculis Tg.Mureș, Lăncierii și arcașele Cetății Ardud, Straja Cetății Mediaș, Ordinul Cavalerilor Lup, Paladinii de Terra Medies, Străjerii Cetății Bistrița, Ignis Vultus Iași, Asociația Losonczy Istvan Timișoara, Arcașii făgărășeni) – Curțile Cetății

18:00 – 18:30: PARADA MEDIEVALĂ

18:45 – 22:00: Activități interactive cu publicul la taberele ordinelor cavalerești (prezentări de arme și costume, lupte demonstrative, farse medievale, ateliere creative cu lucru în piele, metal, lemn, dansuri medievale, pedepse medievale, animație) – Curțile Cetății;

Program la scenă – Curtea interioară

18:30 – 18:50: Muzica folk  SUFLET DE COPIL;

19:00 – 19:30: Spectacol FARSE MEDIEVALE TRUVERII;

19:30 – 20:15: Concert CVARTET COARDE;

20:40 – 21:30: Concert TRUVERII;

21:40 – 22:30: Concert CIMPOIERII DIN TRANSILVANIA;

22:30 – 23:00: Spectacol cu foc PALADINII DE TERRA MEDIES și LĂNCIERII CETĂȚII ARDUD.
One thought on “Astăzi începe Festivalul Medieval MedFest. Programul primei zile

  1. Advertoriale

    Cetatea Fagaras este pastratoarea vechilor obiceiuri medievale si o locatie de neuitat pentru un festival de neratat! In aceasta editie MedFest se construieste un adevarat circuit prin Tara Fagarasului de demult, unde curiosii vor avea ocazia sa faca cunostinta cu istoria, mestesugurile si traditiile acestei zone, exploreaza obiective turistice inedite si se consoleaza cu mancare delicioasa. Aveti invitatia sa fiti parte din aceasta calatorie catre trecut si sa participati in aceasta editie a Festivalului Medieval de la Cetatea Fagaras!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.