Au început lucrările de amenajare a fântânii arteziene din fața Casei de Cultură Făgăraș. Lucrările vor dura 6 luni


Au început lucrările de amenajare a fântânii arteziene din fața Casei de Cultură Făgăraș.

Lucrările în cadrul proiectului „Amenajare Fântână Arteziană Casa de Cultură Făgăraș” sunt executate de firma AQUA DESIGN SRL cu sediul în Cluj-Napoca.

Firma s-a angajat să curețe zona de intervenție, să desființeze elementele degradate, să refacă structura de rezistență și să refacă integral instalațiile electrice și sanitare, cu dimensionare și poziționare în conformitate cu noile gabarite de funcționare. De asemenea, firma va pava, cu respectarea strictă a conturului fostei fântâni arteziene cu piatră naturală, respectiv andezit de culoare gri deschis și gri închis și cărămidă potrivită traficului intens. Acestea vor fi montate pe o șapă de beton impermeabilizată și cu prevederea în prealabil a unui sistem de recirculare al apei.

Noua fântână arteziană pavimentală va beneficia de trei tipuri de jocuri de apă. Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data semnării contractului.

Proiectul este finanțat prin procesul de Bugetare Participativă 2020 și are o valoare totală de 648.645,09 lei (cu TVA).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.