Au încheiat o amiabilă, dar s-a finalizat cu dosar penal


 Un eveniment rutier care s-a încheiat cu o amiabilă din partea conducătorilor auto a ajuns să fie instrumentat de polițiști, care să întocmească dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din Rupea fac cercetări în cazul unui accident rutier petrecut în Cața, în urma căruia un bărbat s-a prezentat ulterior la spital solicitând un control medical.

politieDin verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, în data de 17.09.2018, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din comuna Cața, din direcția Cața spre Homorod, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu o  autoutilitară marca Ford Tranzit, condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 21 ani care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătorii auto au încheiat constatarea pe cale amiabilă, deoarece au considerat că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.