Bărbat care a furat mai multe bunuri dintr-o locuință, prins de polițiștii făgărășeni


Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce o persoană ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință.

Astfel, în data de 16 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unei docuințe, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Cu privire la sesizarea primită, polițiștii au demarat investigații care au dus la identificarea autorului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din județul Sibiu, dar care locuiește fără forme legale în municipiul Făgăraș.

Ancheta a arătat că bărbatul, profitând de faptul că la adresa respectivă nu locuia nimeni, ar fi pătruns în imobil prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras un televizor împreună cu alte bunuri.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care urmează a se propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.