Când ghinionul persistă. A treia licitație pentru lucrarea de apă de la Toarcla!


În localitatea Toarcla, ce aparține administrativ de comuna Cincu, ar fi trebuit ca la ora aceasta să fie aproape terminată lucrarea de alimentare cu apă. Aceasta nu este nici măcar începută, iar autoritățile locale au fost nevoite să demareze a treia licitație pentru lucrarea cu pricina.

,,La prima licitație publică am desemnat un câștigător, dar firma în cauză a intrat în faliment. Am zis că se mai întâmplă. Am făcut cea de-a doua licitație, la care s-au înscris 16 firme. 9 dintre ele au depus și documentația solicitată. După etapa în care am verificat documentațiile depuse, au mai rămas două oferte acceptabile. Una dintre aceste două firme, însă, a făcut contestație la procedură, așa că am luat-o iar de la zero. Acum am inițiat pe SICAP cea de-a treia licitație și așteptăm oferte”, a declarat primarul comunei Cincu, Sorin Suciu.

Finanțarea, de aproximativ 1,5 milioane de lei, a fost obținută de primăria Cincu în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 1 (PNDL 1).

Pentru că cele două licitații anterioare au dus la amânarea începerii lucrării, Primăria Cincu a solicitat prelungirea contractului de finanțare cu încă 2 ani, astfel încât finanțarea obținută de la Ministerul Dezvoltării să nu se piardă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.