Cât alocă Orașul Victoria spitalului din localitate în anul 2018


spital Victoria 1Orașul Victoria va contribui în acest an cu o sumă de 250.000 de lei la bugetul de cheltuieli al spitalului din localitate, redeschis în colaborare cu Clinica Paltinul din județul Sibiu, după ce a fost închis în timpul Guvernului Boc.

Aceeași sumă a fost alocată de orașul Victoria și în exercițiul financiar aferent anului 2017.

Potrivit reprezentanților clinicii sibiene, în anul 2018 se dorește renovarea curții unității spitalicești, montarea unui sistem de umbrire la geamuri, mansardarea spațiului de deasupra sălii de operații și achiziționarea unui al doilea autoturism. Pentru toate acestea, cei de la Paltinul au solicitat autorităților locale suma de 500.000 de lei. Însă, potrivit documentației întocmite pentru următoarea ședință de Consiliu Local, în care se va discuta și acest proiect de hotărâre, autoritățile din Victoria propun alocarea aceleași sume ca și în anul anterior, respectiv 250.000 de lei.spital Victoria 2

Consilierii locali din orașul Victoria se întâlnesc în ședință ordinară în data de 25.01.2018, de la ora 17.00. Pe ordinea de zi figurează 9 proiecte, printre care și cel referitor la participarea Orașului Victoria cu o sumă de bani aferentă anului 2018 la bugetul spitalului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.