Competiții sportive și bal mascat, de 1 iunie, pe stadionul din orașul Victoria


Ziua de 1 iunie la Victoria se anunță a fi una plină de activități. Vor fi competiții sportive și chiar și un bal mascat. De trei ani autoritățile din oraș organizează o zi specială pe data de 1 iunie, cu multe evenimente, care se încheie abia spre seară.
,,Se apropie cea mai fericită zi din an pentru cei mici, Ziua Copilului, prilej cu care vă invităm sâmbătă pe stadion să o sărbătorim împreună.
Este al treilea an consecutiv în care organizăm jocuri și activități pe stadion pentru toții copiii din comunitate, așa că probabil știți cum va fi din anii anteriori.
Vom avea competiții de fotbal, handbal, orientare, bicicletă, desene pe asfalt, alergare în saci, mașini cu telecomandă, role, alergare, tenis de masă, limbo. Cu excepția fotbalului care va avea loc vineri după-amiaza, toate celelalte activități sunt programate sâmbătă, începând cu ora 10.00. La 15.30 va fi festivitatea de premiere la toate disciplinele.
Tot pe stadion, dar de la ora 17.30, vom organiza mult așteptatul bal mascat.
Ultima dată când copiii din Victoria s-au distrat pe cinste a fost la vânătoarea de ouă de la Paști, dar presimt că pe 1 iunie veselia va fi și mai mare. Haideți să vedem dacă am dreptate!”, a precizat primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.