Concurs foto la Hotelul de Gheaţă


Pasionaţii de fotografie se pot înscrie la un concurs foto prin prezentarea a 10 fotografii cu Hotelul de Gheaţă şi a altor 10 fotografii cu Palatul de Vară din Avrig. Premiul este de 1.000 de euro. Hotelul de Gheata

Setul ce va cuprinde fotografii ale Hotelului de Gheaţă poate conţine şi imagini din împrejurimile acestuia.

Pozele vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va avea loc la Palatul de la Avrig la începutul lunii martie.

Marele premiu este de 1.000 de euro, în timp ce locurile II și III câștigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, cu 100 de euro.

Potrivit turnulsfatului.ro, concursul va fi jurizat de 3 fotografi: Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Sebastian Marcovici.

Înscrierile în concurs se pot face între 1 și 9 februarie, iar concursul propriu-zis va dura zece zile, între 10 și 20 februarie. Regulamentul și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață.

 

 
One thought on “Concurs foto la Hotelul de Gheaţă

  1. Jan Balbec

    Ce misto! Cu 1000 de euro ei beneficiaza de mii de fotografii, fiindca o conditie esentiala este aceea ca dreptul de autor pentru fotografiile inscrise in concurs trebuie cedat in favoarea lor pentru a putea fi folosite in scop comercial. Baieti destepti!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.