Consilier local din Codlea, înlocuit în Consiliul Director al CSM Făgăraş


Unul dintre cei 5 membri ai Consiliului Director al Clubului Sportiv Municipal Făgăraş a fost înlocuit  la scurt timp după ce a fost numit în această funcţie.

Prin HCL nr. 245/4 noiembrie 2021 s-a desemnat preşedintele clubului, în persoana lui Daniel Guşeilă. Tot atunci au fost votaţi şi cei 5 membri ai Consiliului Director, după cum urmează: Ramba Lucian, Flavius Fleşeriu, Vasile Alexandru Săbăduşu, Dumitru Sergiu Pădurariu şi Dan Boeriu. Aceştia începeau un mandat de 3 ani în noua ipostază.

La data de 9 decembrie a avut loc prima şedinţă a noului Consiliu Director, la care au participat 4 dintre cei 5 membri. A absentat Vasile Alexandru Săbăduşu, care tocmai la aceeaşi oră ar fi avut un alt consiliu unde este membru.

Acesta locuieşte în Codlea şi este consilier local USR.

Primarul Gheorghe Sucaciu a considerat că Săbăduşu nu a dat dovadă de responsabilitate în sarcina ce i-a fost încredinţată la CSM Făgăraş, că locuieşte prea departe de oraşul nostru şi că ar putea proceda la fel cu deplasările şi la următoarele şedinţe ale Consiliului Director, astfel că a propus înlocuirea lui cu Marian Chiric, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local, care a avut loc în data de 14 decembrie.

Cristina Paicu, consilier USR la Făgăraş, i-a luat apărarea colegului său de partid şi a explicat că lipsa acestuia de la şedinţa cu pricina s-a datorat unei alte şedinte la care Săbăduşu participa în acea zi.

Propunerea edilului de a-l înlocui pe Săbăduşu cu Chiric a primit aprobarea Consiliului Local Făgăraş, astfel că membrul USR din Codlea nu mai face parte din Consiliul Director al clubului sportiv făgărăşean.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.